Smartphone reparatie arnhem header

Smartphone waterschade herstellen

Heb je jouw smartphone per ongeluk in het water laten vallen of is jouw mobiel op een andere manier met water in aanraking gekomen? Dan is de kans groot dat je smartphone niet meer goed werkt, omdat bepaalde onderdelen door het water beschadigd zijn geraakt.

Wanneer jouw toestel met water in aanraking is geweest dan is slechts in zout/rijst laten drogen niet de oplossing voor de schade. Een smartphone bevat veel gevoelige componenten zoals moederbord, chipset, speaker etc. Deze componenten zijn erg gevoelig voor water.

Wij hebben de expertise om jouw beschadigde smartphone van waterschade te herstellen. Je mobiel wordt nauwkeurig door ons onderzocht, zodat wij kunnen achterhalen welke onderdelen door het water beschadigd zijn. Deze onderdelen vervangen wij met originele fabrieksonderdelen, zodat jouw toestel zijn waarde niet verliest.

In sommige gevallen kunnen wij de waterschade herstellen door slechts je smartphone uit elkaar te halen en alle onderdelen goed te reinigen.

01.

Schade-analyse

Wij analyseren eerst of je smartphone door slechts goede reiniging hersteld kan worden, alvorens wij een onderdeel gaan vervangen.

02.

Schade herstellen

Wij reinigen of vervangen de door het water beschadigde onderdelen van je smartphone.

03.

Test & Klaar

Na de waterschade opgelost te hebben, testen wij jouw smartphone en kun jij deze weer in gebruik nemen.

Service's